Coșul este gol

logo fabricatinro 1024x1024 transparent

Coșul este gol

SUFRAGERIA CU LICHENI

Absolventă de ASE, de economist mă știe lumea, îmi plac cifrele și lucrurile clare. Conturi, ordine de plată, indicatori. Organizare, claritate, limpezime. D’astea. Sau așa credeam. Poveștile nemuritoare cu zâne, prințese, păduri frumoase, floricele pe câmpii, toate astea pândeau la marginea unui bilanț contabil.

Am văzut la un moment dat un aranjament cu licheni și m-am îndrăgostit instantaneu. Lichenii au devenit povestea mea. Aranjamentele, tablourile cu licheni sunt un refugiu către natură. Poți visa cu ochii deschiși privind un tablou cu licheni. Mie așa mi se întâmplă.

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenesc cu drag orice îmi trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

De asemenea, lucrez cu flori de toate felurile. Asortez florile proaspete, tăiate într-un aranjament ikebana sau într-un buchet frumos. Creez povești frumoase cu florile stabilizate, iar florile presate au un loc important în atelierul meu prin vestitele mele tablouri transparente din sticlă sau felicitările și semnele de carte cu farmecul lor aparte.

Avem de toate în Sufragerie! Tot ce înseamnă floare, plantă, bucățică de lemn își găsesc locul într-un tablou frumos sau aranjament cochet și unicat!

Vă invit în Sufrageria cu Licheni să vă delectați ochii și sufletul cu natură. Ne găsiți în București sau on-line aici, pe www. Dacă vă place ceea ce vedeți, dați și altora de veste.

Cu drag,

Ileana

designer floral

membru IKEBANA INTERNATIONAL BUCHAREST

membru ACADEMIA DE ARTA HANDMADE

ileana-poza-profil.jpeg
about2.png

Aranjamente cu licheni, mușchi și elemente din natura

Lichenii aduc viata oriunde i-ai așeza, sunt un reglator natural al umidității din încapere, “hrănindu-se” practic cu umiditatea în exces. Se întăresc ușor când umiditatea relativă a aerului scade sub 40% și se înmoaie din nou când umiditatea relativă a aerului crește peste 40%. Nu trebuie niciodată poziționați direct în bătaia razelor soarelui și de asemenea nici în spații uscate, unde umiditatea riscă să scadă sub 35%.

Nu necesita întreținere, lumină, apă, nu necesita tundere.
Sunt ignifugi, antistatici, fonoabsorbanți.
Nu rețin insecte, nu atrag insecte.
Nu favorizează creşterea și dezvoltarea microbilor.
sunt non alergici, naturali și bio degradabili.
Purifică aerul.
Reduc nivelul de stress.

Produs natural, ecofriendly.

Telefon: 0759 547 490

Sufrageria cu licheni

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenim cu drag orice ne trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

Cauta in site