Coșul este gol

logo fabricatinro 1024x1024 transparent

Coșul este gol

Politica de Confidențialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale T.C.I. – PFA cui 43559686, cu sediul în București, Aleea Codrii Neamțului nr. 6, Sector 3, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet https://www.sufrageriaculicheni.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteți client al site-ului nostru, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume și prenume
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul în care utilizați site-ul (de exemplu, comportamentul /preferințele dumneavoastră precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se vă solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia vă fi creat automat un cont.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de, iar contul creat va fi șters automat.

Daca sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

 • În mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactati în acest fel
 • În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

 Scopurile și temeiurile de prelucrării

Daca sunteți client al site-ului, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și www.sufrageriaculicheni.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la baza contractul încheiat intre dumneavoastră și Sufrageria cu Licheni. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Sufrageria cu Licheni.
 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesara în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesara. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a respecta obligațiile legale care ne revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu vă avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățiri experienței oferite pe site. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Sufrageriei cu Licheni de a îmbunătăți permanent experiență clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu vă avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiență dumneavoastră oferită pe site. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Sufrageriei cu Licheni de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamaț Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care ne revin (de ex, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comanda activă, cererea de ștergere a contului vă putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Daca vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fară însă a afecta prelucrările desfășurate de pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe părti.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidentialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile publice centrale / locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de prin intermediul site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Modificări în politica de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugam să accesați secțiunea Politica de cookies.

Sufrageria cu licheni

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenim cu drag orice ne trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

Cauta in site