Coșul este gol

logo fabricatinro 1024x1024 transparent

Coșul este gol

Termeni si conditii

 

Termeni și Condiții

Date generale

Site-ul www.sufrageriaculicheni.ro aparține și este administrat de către T.C.I. – PFA,

Cod unic de înregistrare: 43559686,

Număr de ordine în registrul comerțului: F40/70/2021,

Sediu: București, Aleea Codrii Neamțului nr. 6, Sector 3;

telefon 0757 547 490;

e-mail sufrageriaculicheni@gmail.com

Accesarea www.sufrageriaculicheni.ro presupune acceptarea în întregime a Termenilor și condițiilor utilizării website-ului. De asemenea, plasarea unei comenzi presupune acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile generale aplicabile vânzărilor de produse de către T.C.I. – PFA cui 43559686 prin intermediul site-ului www.sufrageriaculicheni.ro, așa cum sunt prezentate în secțiunea comandă, livrare și retur. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul maisondadoo.ro, urmând a intra în vigoare la data publicării.

Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.sufrageriaculicheni.ro este proprietatea T.C.I. – PFA cui 43559686. Orice folosire, parțială sau integrală, a conținutului acestuia constituie o încălcare a Legii protecției drepturilor de autor nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Utilizatorii site-ului pot folosi conținutul acestuia doar pentru uz personal sau în scopuri de informare a altor cititori, caz în care au obligația de a menționa sursa. Folosirea conținutului site-ului se va face doar cu acordul prealabil, obținut în scris, la adresa sufrageriaculicheni@gmail.com.

Sufrageria cu licheni

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenim cu drag orice ne trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

Cauta in site