Coșul este gol

Cine suntem

SUFRAGERIA CU LICHENI

Am văzut la un moment dat un aranjament cu licheni și m-am îndrăgostit instantaneu. Lichenii sunt povestea mea. Aranjamentele, tablourile cu licheni sunt un refugiu către natură. Poți visa cu ochii deschiși privind un tablou cu licheni. Mie așa mi se întâmplă.

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenesc cu drag orice îmi trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

Vă invit în Sufrageria cu Licheni să vă delectați ochii și sufletul cu natură. Dacă vă place ceea ce vedeți, dați și altora de veste.

Cu drag,

Ileana

designer floral

:)

cami.jpg
about2.png

Aranjamente cu licheni, mușchi și elemente din natura

Lichenii aduc viata oriunde i-ai așeza, sunt un reglator natural al umidității din încapere, “hrănindu-se” practic cu umiditatea în exces. Se întăresc ușor când umiditatea relativă a aerului scade sub 40% și se înmoaie din nou când umiditatea relativă a aerului crește peste 40%. Nu trebuie niciodată poziționați direct în bătaia razelor soarelui și de asemenea nici în spații uscate, unde umiditatea riscă să scadă sub 35%.

Nu necesita întreținere, lumină, apă, nu necesita tundere.
Sunt ignifugi, antistatici, fonoabsorbanți.
Nu rețin insecte, nu atrag insecte.
Nu favorizează creşterea și dezvoltarea microbilor.
sunt non alergici, naturali și bio degradabili.
Purifică aerul.
Reduc nivelul de stress.

Produs natural, ecofriendly.

Telefon: 0759 547 490

Sufrageria cu licheni

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenim cu drag orice ne trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

slide02.jpg