Coșul este gol

logo fabricatinro 1024x1024 transparent

Coșul este gol

Cum pot returna

Cum pot efectua un retur?

Clienții noștri care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna în termen de 14 zile și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta interventii neautorizate (udare, tundere, rama lovita, suprafata verde deteriorata sau orice alt fel de interventie).

Se returneaza doar produsele trimise prin posta sau curier.

Produsele comandate ce au ca modalitate de livrare: livrare personala, nu beneficiaza de retur. Aveti posibilitatea de-a verifica/vizualiza produsele in momentul in care le receptionati. Conform legii, in acel moment se constata prezenta fizica simultana a vanzatorului si a consumatorului.

Nu se pot returna comenzile personalizate.

Neconformitatile rezultate din expunerea produsului intr-un mediu ce nu respecta conditiile optime de utilizare nu pot fi imputate vanzatorului si nu poate fi motiv de retur.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să trimita o cerere de retur folosind formularul de contact.

Va rugam specificati numarul comenzii pe care doriti sa o returnati. Ne-ar ajuta mult daca motivati returul produselor comandate, dar asta este optional.

Odată ce ne trimiteți cererea de retur, vă vom contacta pentru a putea să va ajutam cat mai bine să expediați produsele la curier.

Returnarea este gratuită în cazul în care alegeți un alt produs în limita contravalorii produsului returnat.

În cazul în care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol diferit de cel comandat, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre Sufrageria cu Licheni, în caz contrar costurile de transport vor fi suportate de client (costul de transport se referă la costul achitat de client pentru expedierea coletului de la client catre Sufrageria cu Licheni, dar și de la Sufrageria cu Licheni catre client).

In colet se vor afla toate documentele primite initial, accesoriile cu care a fost livrat produsul, precum si o solicitare scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

Coletul trebuie trimis la sediul  Sufrageria cu Licheni in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

Suma platita va fi rambursata in 14 de zile calendaristice de la data receptionarii coletului.

Contravaloarea produselor se returneaza in urma stabilirii de comun acord a modalitatii de plata si respectand toate procedurile legale.

Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul  intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.

0759 547 490

Sufrageria cu licheni

Sufrageria cu Licheni este locul unde lichenim cu drag orice ne trece prin cap. Nu ratez nimic. Orice rădăcină, orice scoică, orice scoarță de copac poate spune o poveste frumoasă, poate fi un cadou cu suflet pentru o persoană dragă.

Cauta in site